Ouro Nutrition en DTM slaan de handen ineen

Ouro Nutrition en DTM slaan de handen ineen

Superblij zijn we met onze nieuwe sponsor Ouro Nutrition. Ouro gaat DTM niet alleen tijdens wedstrijden van voeding voorzien, maar heeft ook voor de clubs waar DTM uit is voortgekomen nog een leuk aardigheidje in gedachten (meer nieuws daarover binnenkort). Behalve het voorzien in voeding, gaat er ook voorzien worden in kennis over voeding. Hoe met voeding om te gaan tijdens trainingen en wedstrijden. Wanneer veel of juist weinig voeding nodig is en hoe je je lichaam kan laten wennen aan het opnemen en beter omzetten van voeding naar energie. Kortom een welkome aanvulling voor de renners van DTM. We kijken dan ook erg uit naar de samenwerking, die met een paar mooie krabbels is bevestigd in het clubhuis van WTC Woerden.

Ouro is net als DTM nog niet zo lang geleden gestart, maar heeft met drijvende krachten Berthold en Casper wel mannen die hun sporen in de hardloop- en triathlonwereld verdiend hebben, zoals DTM gelukkig ook uit een solide basis put. Hun zoektocht naar betere voeding voor elke sporter heeft in de mooie Ouro productlijn geresulteerd. Gezien hun motto ‘voor sporters door sporters’, behoorlijk vergelijkbaar met DTMs ‘voor renners door renners’ en ‘voor talenten door talenten’ een prima fit voor zowel Ouro als DTM. Dat we er samen maar een mooi 2024 van mogen maken.

Meer lezen over Ouro Nutrition. Check hun site. https://www.ouronutrition.com.