Team building dag (27 nov)

Team building dag (27 nov)

Een team is er natuurlijk niet zomaar. In het bedrijfsleven worden duizenden euro’s aan teambuilding activiteiten gespendeerd. Collega’s gaan vlotten bouwen, een lied componeren, zeilen door de polder, de haka oefenen, weekenden camperen en nog veel meer gekkigheid.

Bij DTM hebben we daar de budgetten nog niet voor en waarschijnlijk willen we ons geld ook niet daaraan besteden. Gelukkig mochten we in Zeist een gymzaal lenen en konden we op onze eigen manier aan de slag. Onder inspirerende leiding mochten de renners elkaar ontdekken (ga maar op alfabetische volgorde staan (eerst voornaam, toen achternaam, gaan maar op volgorde van geboortedatum staan, enz) en leren samen te werken en op elkaar te vertrouwen (geblinddoekt een parkoers afleggen – onder een touw door – over de evenwichtsbalk, voetje van de vloer, matten meesjouwen, enz). Kortom een leuke en gezellige middag waar de eerste stap naar een hecht team zeker is gezet.