Shirt – er is een klap op gegeven

Shirt – er is een klap op gegeven

Een whatsapp groep die werkelijk overstroomde. Een ongekend aantal creatieve ontwerpen, waar je met gemak de inloopkast van de gemiddelde goed betaalde influencer mee kan vullen. En na zoveel input, komt natuurlijk het lastige moment dat er ook een keuze gemaakt moet worden. We kunnen natuurlijk niet elke week met een ander shirt aan de wedstrijd verschijnen. Dus was er op de teambuilding dag ook ruimte ingebouwd om een besluit over het shirt/tenue te nemen.

Er werd geluisterd naar elkaars argumenten en aanvullende ideeën. Maar natuurlijk moest daarop die onvermijdelijke stemming volgen. Rap werden door sommigen favorieten genoemd, anderen twijfelden toch nog wat en hadden wat langer nodig, het is toch ook een onderwerp waar menig goed gesoigneerde renner drukker mee is dan met het poetsen van zijn of haar fiets, maar uiteindelijk kwam iedereen tot een stem en bleek een tweede stemronde niet nodig.

Wellicht brengt een sponsor of kledingleverancier ons nog tot andere ideeën, maar de voorlopige voorkeur van DTM gaat uit naar volgend shirt (zie hieronder) met donkerblauwe broek. Gaat er strak uitzien! Goede keuze DTMers!